Såld på hus

Säsongsavslutning i Hälsingland

Tisdag 23 november 2010 21:00

Söndag 28 november 2010 16:00 (R)

Säsongsavslutning. Del 14 av 14. I säsongens sista program besöker programledaren Caroline Norrby och mäklarna Hälsingland. Objekten som de tittar på är en skärgårdsvilla med egen brygga, ett genuint timmerhus och en renoverad hälsingegård. De tävlande mäklarna är Pasha Sabouri och Johanna Lindbäck från Stockholm mot Eva och Staffan Strandh från Höllviken.

I säsongens sista program besöker programledaren Caroline Norrby och mäklarna Hälsingland. Objekten som de tittar på är en skärgårdsvilla med egen brygga, ett genuint timmerhus och en renoverad hälsingegård.

Bostad nummer ett ligger på skärgårdsön Rönnskär utanför orten Stocka i norra Hälsingland. Det är en modernt inredd familjevilla med egen badbrygga. I omgivningarna finns pittoreska fiskebodar och gamla gistvallar.

Nästa boende är belägen bredvid sjön Grännäsen. Det är ett vackert timmerhus som man tror är byggt på 1800-talet. Huset har fortfarande tidstypisk inredning.

Programmets och säsongens sista objekt ligger några minuter från Hälsinglands största tätort, Hudiksvall. Det är en stor hälsingegård som genomgått en omfattande renovering och är utrustat med bland annat högblanka granitgolv och en relaxavdelning med pool.

De tävlande mäklarna är Pasha Sabouri från Solna och Johanna Lindbäck från Stockholm som möter Eva och Staffan Strandh från Höllviken.


0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!